Ouderbijdrage

Ouderbijdrage Elk jaar worden er tal van activiteiten voor onze kinderen georganiseerd. Om deze activiteiten te kunnen blijven organiseren wordt van iedere ouder voor zijn of haar kind(eren) een bijdrage aan het schoolfonds gevraagd. Het bedrag hiervoor is € 25 per kind op jaarbasis. Dit bedrag is inclusief de Sinterklaasbijdrage. (of als uw kind later in het schooljaar is begonnen € 2,00 per maand en € 5,00 voor het Sinterklaasfeest wanneer uw kind voor dit feest op school is gestart. Uit het schoolfonds worden tal van zaken, die niet door overheidsinstanties worden bekostigd, betaald zoals;

• feesten en decoraties (Sinterklaas, Kerst, Verkleedfeest, Pasen, Eindejaarsfeest).
  • traktaties bij diverse activiteiten,
  • materialen voor handvaardigheid,
  • excursies,
  • sport- en spelactiviteiten,