Digiduif

Communicatie tussen de ouders/verzorgers en Obs de Esmarke vinden wij enorm belangrijk. Daarbij hebben wij als doel om u zo snel en zo direct mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op school.

Om dit te realiseren werken wij met de service van digiDUIF waarmee wij in staat zijn u zowel via e-mail als, indien gewenst, via SMS te bereiken. Ook biedt het ons de mogelijkheid u via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school.

In het kort ontvangt u via de service van digiDUIF de volgende voordelen:

• sneller en directer contact via e-mail en, indien gewenst, SMS
  • nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief
  • inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders die dat willen
  • altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender
  • naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, bso) toe te voegen

Voor u als ouder/ verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we u vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we u kunnen bereiken. Verder vragen wij u om na het ontvangen van de activeringscode uw kind(eren) eenmalig te activeren. Heeft u al kinderen op een school die gebruik maken van digiDUIF? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u eenvoudig uw kind toevoegen.

Inloggen Digiduif

DigiDuif App IOS